Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transportoare cu lant si racleti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Sunt realizate din otel de inalta rezistenta, grupate in 3 clase de fiabilitate, cu grosimea tablei de fund de 3 mm pentru cele utilizate sporadic in ferma si echipate cu motoare si reductoare cu clasa de fiabiliatate I.

Pentru cele de clasa de fiabilitate II (cu utilizare medie de peste 10 ore/zi ), coca de fund are grosime de 4,55mm, iar peretii laterali au grosimi de 3,00mm.

Cele din clasa de fiabilitate III  sunt realizate pentru utilizare continua sau in conditii deosebit de grele, peretii laterali ai transportoarelor au grosimi de peste 3,50 mm , iar grosimea tablei la coca de fund este de minimum 5,00mm grosime

TOATE  transportoarele cu lant si racleti de fabricatie “CHIEF” americana,  sunt echipate standard cu reductoare DODGE actionate cu motoare  de fabricatie BALDOR-ABB, pot avea peretii interiori placati cu benzi din UHMWP rezistente la abraziune, impact si temperaturi  negative . In functie de cerinte, coca de fund si peretii laterali, pot fi placati suplimentar pentru sporirea rezistentei la transportul produselor abrazive, utilizandu-se placarea cu placi UHMWP sau chiar cu placi ceramice pentru utilizare ” lifetime”.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura